Bankirai schuttingen

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Bijna niets is onmogelijk
  • 10 jaar garantie
  • Beste prijs/kwaliteit
  • CE, KOMO en FSC certificaten

Bankirai schuttingen van Vanstiphout-Schuttingen

Bent u op zoek naar mooie, hoge kwaliteit bankirai schuttingen? Bij Vanstiphout-Schuttingen bent u aan het juiste adres! Wij hebben de mooiste bankirai schuttingen voor een scherpe prijs. Het hout is van zeer goede kwaliteit en ziet er prachtig uit. Van een bankirai schutting kunt u wel ruim 25 jaar genieten van een stijlvolle tuinafscheiding. Meer weten over ons aanbod bankirai schuttingen, persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact op!

Wat zijn bankirai schuttingen?

Een bankirai schutting is een schutting die gemaakt wordt van hout van de Shorea Laevis boom. Dit is een soort hardhout van zeer goede kwaliteit. Hij is goed bestand tegen de weersomstandigheden. Ook wordt een bankirai schutting niet aangetast door insecten en schimmels. Bankirai schuttingen en tuinschermen zijn dus zeer duurzame producten. Ze bevinden zich in duurzaamheidsklasse 1. Dit betekent dat het hout minstens 25 jaar goed blijft. Maar bankirai schuttingen zijn niet alleen van hoge kwaliteit, ze zien er gewoon ook heel erg mooi uit. Wilt u zorgen voor meer privacy in uw tuin op een mooie, stijlvolle manier, dan kiest u zeker voor onze bankirai schuttingen!

Bankirai schuttingen

De mooiste schuttingen van Vanstiphout-Schuttingen

Vanstiphout-Schuttingen is de expert in tuinschuttingen die uw product helemaal naar wens maakt. Zo ook een bankirai schutting. Wij kunnen de palen en schuttingplanken volledig voor u op maat maken. Heeft u bijvoorbeeld speciale wensen wat betreft de maat of het design? Voor ons is het geen probleem! Denk bijvoorbeeld aan een stijlvolle combinatie van betonnen palen en houten schutting planken. Wij verzorgen een mooi design en een eindresultaat dat helemaal aansluit bij uw wensen. Voor uw nieuwe bankirai schutting, neemt u dus contact op met Vanstiphout-Schuttingen!

Kies voor onze uitstekende service

Naast een prachtig eindresultaat van topkwaliteit, kunt u bij Vanstiphout-Schuttingen ook rekenen op uitstekende service. Het is niet voor niets dat wij al ruim 15 jaar de specialist zijn op het gebied van schuttingen. We hebben de kennis en ervaring die nodig is om een prachtige bankirai schutting in uw tuin te plaatsen die helemaal naar wens is. Daarbij is onze service snel en klantvriendelijk. Binnen een werkdag ontvangt u al een volledig vrijblijvende offerte! Ten slotte komen we bankirai schuttingen plaatsen op locatie, door heel Nederland, en ontvangt u altijd garantie op onze schuttingen.

Vrijblijvende offerte voor bankirai schuttingen

Kies ook voor de mooi, stijlvolle, hoge kwaliteit bankirai schuttingen van Vanstiphout-Schuttingen. Voor meer informatie, persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte, neemt u direct contact met ons op. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen, te bellen naar 06-39423423 of door een mail te sturen naar info@vanstiphout-schuttingen.nl.