Poorten

 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Bijna niets is onmogelijk
 • 10 jaar garantie
 • Beste prijs/kwaliteit
 • CE, KOMO en FSC certificaten

Poorten van Vanstiphout-Schuttingen

Voor poorten van hoge kwaliteit bent u bij Vanstiphout-Schuttingen aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment aan poorten van topkwaliteit. Als de schuttingen expert die in heel Nederland aan het werk gaat, plaatsen wij natuurlijk ook mooie bijpassende poorten. Maar ook wanneer u al een schutting heeft, zijn wij de expert die voor u een mooie bijpassende poort komt plaatsen. Meer informatie? Neem direct contact met ons op. Wij versturen binnen een werkdag een vrijblijvende offerte.

Hoge kwaliteit poorten kopen

Bij Vanstiphout-Schuttingen koopt u dus de mooiste poorten van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Onze poorten zijn echte kwaliteitsproducten die verstevigd zijn met een stalen frame. Bovendien zorgen we dat de poorten uitgerust zijn met goed hang- en sluitwerk. Uw tuin ziet er dus niet alleen mooier uit met een poort van Vanstiphout-Schuttingen, maar hij wordt ook beveiligd. Wij hanteren altijd een scherpe prijs voor onze poorten. Wilt u weten wat de prijs is voor een poort voor uw tuin? Neem contact met ons op. Wij sturen binnen een dag een vrijblijvende offerte.

 • Poort 90   €255,00  *excl. meterprijs schutting.
 • poort 100 €265,00 *excl. meterprijs schutting.
 • poort 110  €275,00 *excl. meterprijs schutting.
 • poort 120 €285,00 *excl. meterprijs schutting.
 • poort 130 €295,00 *excl. meterprijs schutting.
 • poort 140 €305,00 *excl. meterprijs schutting.
 • poort 150 €315,00 *excl. meterprijs schutting.
 • Dubbele poorten zijn mogelijk in allerlei combinaties.

*De poorten zijn excl de meterprijs dit houd in dat als U bijvoorbeeld 9 meter schutting met daarin een poort heeft dat het dan geen 8 meter en een poort is de poort hoort altijd mee geteld te worden in het totaal aantal meters. De prijs op de website is de prijs voor het stalen frame, hang en sluit werk, kozijn en kosten om de poort te monteren. De meterpijs word doorgeteld omdat als U een grenen schutting uit kiest de poort goedkoper is dan als U een douglas schutting uit zoekt, dit omdat douglas hout duurder is dan grenen hout. En daarom rekenen wij de meters door en tellen wij een toeslag voor de poort.

Schutting met bijpassende poorten

Vanstiphout-Schuttingen biedt een complete oplossing voor de mooiste schuttingen in combinatie met stijlvolle, hoge kwaliteit poorten die hierbij passen. We bieden schuttingen van verschillende materialen met elk hun eigen unieke stijl. We zorgen dat de stijlvolle, veilige poorten mooi aansluiten bij de schutting en de rest van uw tuin. Maar natuurlijk komen we ook graag een poort plaatsen wanneer u al een schutting heeft. Neem contact op, wij vertellen meer over de mogelijkheden en ons groot aanbod poorten.

Service van Vanstiphout-Schuttingen

Waarom u juist kiest voor de poorten van Vanstiphout-Schuttingen? Al meer dan 15 jaar zijn wij dé specialist in schuttingen en poorten. We hebben de nodige kennis en ervaring om precies te weten welke schutting en/of poort voor uw situatie het meest geschikt is. We adviseren u dan ook altijd graag. Onze service is snel en klantvriendelijk. Binnen een dag ontvangt u al een vrijblijvende offerte. Bovendien komen we poorten plaatsen op locatie, door heel Nederland. Natuurlijk krijgt u garantie op onze producten en werkzaamheden. Voor meer informatie neemt u gerust contact op met Vanstiphout-Schuttingen.

Vrijblijvende offerte voor poorten

Voor mooie poorten van hoge kwaliteit, neemt u dus contact op met Vanstiphout-Schuttingen. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. U kunt ons bereiken via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar 06-39423423 of een mail sturen naar info@vanstiphout-schuttingen.nl.