Schutting Den Bosch kopen

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Bijna niets is onmogelijk
  • 10 jaar garantie
  • Beste prijs/kwaliteit
  • CE, KOMO en FSC certificaten

Schutting in ‘s-Hertogenbosch van Vanstiphout-Schuttingen

Wilt u een schutting in Den Bosch laten plaatsen? Kies voor de topkwaliteit schuttingen van Vanstiphout-Schuttingen! In ons grote assortiment vindt u ongetwijfeld de beton schutting of houten schutting die perfect bij uw tuin past. We kunnen de schutting in ‘s-Hertogenbosch zelfs voor u op maat maken. Natuurlijk komen we ook de tuinschutting plaatsen. Wilt u meer weten over onze producten? Lees verder of neem gerust contact met ons op. Wij geven persoonlijk advies en sturen een vrijblijvende offerte voor een schutting in Den Bosch.

Houten schutting of beton schutting in Den Bosch

Als u een schutting wilt kopen in ‘s-Hertogenbosch, bent u dus bij Vanstiphout-Schuttingen aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u ongetwijfeld een houten schutting of beton schutting die aan al uw wensen voldoet. Wij kunnen hem zelfs op maat aanpassen. Zo maken we een strakke, gladde beton schutting, maar is het ook mogelijk om hem te voorzien van een motief. Ook kunt u kiezen tussen verschillende kleuren als antraciet, grijs, taupe en crème. Liever een houten schutting laten plaatsen? In ons assortiment vindt u onder andere een mooie douglas schutting of motief schuttingen. Hoge schuttingen, lage schuttingen, een houten schutting met duurzame planken of een beton schutting met uniek motief, u vindt het allemaal bij Vanstiphout-Schuttingen.

Schutting Den Bosch kopen

Lage schuttingen Den Bosch kopen

Veilig tuinhek of poort

Als u een tuinschutting laat plaatsen in ‘s-Hertogenbosch, is het ook verstandig om hierbij een goed tuinhek te kopen. Ook dat vindt u bij Vanstiphout-Schuttingen. Kies bijvoorbeeld voor een houten tuinhek voor uw bankirai schutting of uw grenen schutting. Of ga voor een stijlvolle poort voor een beton schutting. Wij zorgen dat uw nieuwe tuinhek voorzien is van goed hang- en sluitwerk. Door het tuinhek te combineren met een van onze hoge schuttingen, is uw tuin een stuk beter beveiligd. Meer weten over het tuinhek dat het meest geschikt is voor uw tuin in Den Bosch? Neem gerust contact op voor advies.

De service van Vanstiphout-Schuttingen

Waarom u juist voor een schutting in Den Bosch van Vanstiphout-Schuttingen kiest? Dat doet u niet alleen voor het topkwaliteit eindresultaat dat we leveren. U kiest namelijk ook voor onze uitstekende service:

  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Snelle en klantvriendelijke service
  • Binnen een werkdag een vrijblijvende offerte
  • Wij komen de tuinschutting plaatsen in ‘s-Hertogenbosch
  • Op iedere beton schutting, houten schutting, tuinhek en al onze andere producten krijgt u garantie

Schutting in ‘s-Hertogenbosch: vrijblijvende offerte

Een nieuwe schutting in Den Bosch kopen doet u dus bij Vanstiphout-Schuttingen. Neem direct contact op voor het bespreken van de mogelijkheden, persoonlijk advies of natuurlijk een vrijblijvende offerte. U kunt ons bereiken via het contactformulier hier op de site, telefonisch via 06-39423423 of stuur een mail naar info@vanstiphout-schuttingen.nl.