Schutting Helmond kopen

 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Bijna niets is onmogelijk
 • 10 jaar garantie
 • Beste prijs/kwaliteit
 • CE, KOMO en FSC certificaten

Schutting in Helmond | 100% tevredenheidsgarantie

Woont u in Helmond en heeft u een eigen huis inclusief tuin? Dan wilt u natuurlijk in alle rust en privacy in deze tuin kunnen ontspannen. Hiervoor is een schutting van Vanstiphout-Schuttingen ideaal. Bekijk daarom ook snel ons grote aanbod aan schuttingen waaronder onze motief schuttingen, douglas schuttingen, bankirai schuttingen en beton schuttingen. Deze schuttingen hebben stuk voor stuk hun eigen kenmerken en bijzondere kwaliteiten. Al onze schuttingen zijn van hoogwaardige kwaliteit en zeer scherp geprijsd. U vindt bij ons dus zonder twijfel de schutting die aan al uw wensen voldoet. Als klap op de vuurpijl komen wij uw schutting ook gewoon in Helmond bij u plaatsen. Zo geniet u er binnen no-time van in uw eigen tuin.

Waarom u voor ons kiest in Helmond

Wij zijn dé aangewezen specialist op het gebied van een schutting voor uw woning in Helmond. Naast een groot aanbod aan schuttingen komen wij uw nieuwe schutting na aankoop ook professioneel bij u plaatsen. Daar hebben we dan ook de juiste vaklieden voor in dienst. In Helmond kiest u voor ons om de volgende voordelen:

 • Ruim tien jaar ervaring
 • Wij luisteren naar uw wensen, waarbij vrijwel niets onmogelijk is
 • 10 jaar garantie op uw schutting
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland
 • In het bezit van CE, KOMO en FSC-certificaten
 • Pas als u 100% tevreden bent, zijn wij dat ook

Schutting Helmond kopen

Lage Schutting Helmond kopen

Wat een schutting u in Helmond kan bieden

U wilt in uw tuin in Helmond natuurlijk lekker kunnen vertoeven op een manier waarop u dat prettig vindt. Een schutting helpt hier op verschillende manieren bij. Zowel op praktische gebied als op het gebied van sfeer en sereniteit. Een schutting voor uw woning in Helmond, kan u de volgende voordelen bieden.

Optimale privacy

Met een schutting zorgt u direct voor meer privacy in uw tuin in Helmond. U zult met een schutting van ons dan ook geen last meer hebben van ongewenste gluurders. Zo kunt u optimaal ontspannen in uw tuin. Een schutting schermt u af van de buitenwereld en het maakt van uw tuin een aangename en sfeervolle privéplek waar u, eventueel met vrienden en familie, lekker tot rust kunt komen op uw eigen manier.

Maak het sfeervol en gezellig

Bij deze privésfeer komt natuurlijk ook een aangename dosis gezelligheid kijken in Helmond. U kunt een schutting uiteraard in een neutrale stijl houden, maar u kunt uw schutting ook versieren op uw geheel eigen manier. U kunt uw schutting in Helmond een tint naar wens geven. Daarnaast kunt u uw schutting voorzien van schilderijen, tuinverlichting, beeldjes en nog veel meer. Zo kunt u dus alle kanten op met uw schutting in Helmond.

Verticaal tuinieren

Bent u graag in de tuin bezig? Met uw eigen schutting kunt u beginnen met verticaal tuinieren. Zo kunt u er klimop aan laten groeien en er diverse plantjes tegenaan potten. Wat dacht u bijvoorbeeld van narcissen, Afrikaantjes of tulpen? In ons ruime assortiment vindt u een groot aantal schuttingen die verschillende soorten plantenbakken en potten aankunnen qua stevigheid. Zo kunt u volledig losgaan met verticaal tuinieren in Helmond.

Geen last van de wind

Woont u in Helmond in een winderige hoek of op een open stuk? Dan kan een schutting die wind opvangen. Zo maakt u voor uzelf een windvrije hoek waar u lekker uw tuinmeubilair neer kunt zetten. Zo kunt u op zonnige zomerdagen lekker in de tuin vertoeven zonder last te hebben van die vervelende wind. Daarnaast houdt een schutting ook een deel zon tegen zodat u ook altijd een aangename schaduw in de tuin heeft.

Schutting Helmond kopen

Bij ons rekent u op kwaliteit voor een scherpe prijs

Wilt u binnenkort kunnen genieten van de fijne voordelen van een schutting in Helmond? Dan is het tijd om de schutting te vinden die volledig aan uw wensen voldoet. Met onze schuttingen en expertise is dat geen enkel probleem. Zo bieden wij diverse soorten houten schuttingen aan, waaronder een groot assortiment motief schuttingen. Maar ook hardhouten bankirai schuttingen van zeer hoge kwaliteit en schuttingen gemaakt van douglas hout, de duurzame en groene vervanger voor geïmpregneerde houtsoorten. Houdt u meer van beton schuttingen? Dan kunt u bij ons een schutting van hoogwaardig beton kopen die wij ook nog eens op maat voor u maken. En dat is nog niet alles, want wij verkopen ook uiteenlopende poorten, zoals houten poorten met ijzeren frame en tuinhekken. Zo zorgen we ervoor dat u in Helmond de schutting van uw dromen krijgt.

Profiteer in Helmond van onze service

Heeft u in ons assortiment de schutting gevonden waar u naar op zoek bent? Dan komen wij deze schutting graag bij u plaatsen in Helmond. Geniet daarbij van onze uitstekende service. Wij beschikken namelijk over de kennis en ervaring die nodig is om uw prachtige nieuwe schutting op de juiste manier te kunnen plaatsen. Natuurlijk doen wij dit geheel volgens uw wensen. En ook nog eens voor een bijzonder scherpe prijs! Laat het plaatsen van uw schutting in Helmond dus met een gerust hart aan ons over.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor het plaatsen van een schutting in Helmond? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-39423423, een mail te sturen naar Info@vanstiphout-schuttingen.nl of een door een bericht achter te laten op ons contactformulier.