Schutting Hengelo

 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Bijna niets is onmogelijk
 • 10 jaar garantie
 • Beste prijs/kwaliteit
 • CE, KOMO en FSC certificaten

Voor een nieuwe schutting in Hengelo

Bent u op zoek naar een nieuwe schutting in Hengelo? En wilt u uw oude laten vervangen? Vanstiphout-Schuttingen staat voor u klaar! In ons brede assortiment vindt u verschillende soorten schuttingen van uitstekende kwaliteit voor de beste prijs. En deze komen we ook nog eens bij u plaatsen. Heeft u nog een oude schutting staan? Dan verwijderen we deze eerst. Koop uw nieuwe schutting in Hengelo dus bij Vanstiphout-Schuttingen!

Groot assortiment schuttingen

Wie op zoek is naar een nieuwe schutting in Hengelo, slaagt bij ons hoe dan ook. Want wij hebben een groot assortiment schuttingen van verschillende soorten. Er zit dus ongetwijfeld een schutting tussen die bij uw tuin past en die voldoet aan uw wensen. Zo verkopen wij onder andere motief schuttingen met veel verschillende soorten motieven. Maar ook douglas schuttingen, de milieuvriendelijke vervanger voor geïmpregneerde houtsoorten, beton schuttingen van topkwaliteit beton die op maat te maken zijn en hardhouten bankirai schuttingen van absolute topkwaliteit met een lange levensduur. En ook voor poorten kunt u bij ons terecht, zoals een tuinhek voor uw tuin of een houten tuinpoort met ijzeren frame. Wij hebben het allemaal!

Schutting Hengelo kopen

Lage schuttingen Hengelo

Schutting laten plaatsen in Hengelo

U wilt natuurlijk een schutting van uitstekende kwaliteit in uw tuin. Dat bieden wij! En dat niet alleen, wij komen de schutting ook nog eens bij u thuis in Hengelo plaatsen. Makkelijker krijgt u het niet! Wij hebben de nodige kennis en ervaring om een prachtige schutting in uw tuin te kunnen plaatsen. Dit doen wij geheel volgens uw wensen en natuurlijk voor de beste prijs. Wij zijn niet voor niets dé specialist in schuttingen.

Waarom wij uw beste keuze zijn voor een nieuwe schutting

Voor het kopen en laten plaatsen van een nieuwe schutting kunt u terecht bij Vanstiphout-Schuttingen. Bij ons bent u verzekerd van een uitstekende service in Hengelo. En wij bieden u nog meer voordelen, namelijk:

 • Al meer dan 10 jaar ervaring
 • Wij luisteren naar uw wensen, bijna niets is onmogelijk
 • 10 jaar garantie op alle schuttingen
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • In het bezit van CE, KOMO en FSC certificaten
 • Pas als u 100% tevreden bent, zijn wij tevreden

Schutting kopen? Neem contact op

Wilt u een nieuwe schutting kopen? En wilt u dat deze bij u thuis in Hengelo geplaatst wordt? Ga dan naar Vanstiphout-Schuttingen! Wij leveren en plaatsen schuttingen van uitstekende kwaliteit. Wilt u graag meer weten over ons aanbod? Of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Bel naar 06-39423423, stuur een mail naar Info@vanstiphout-schuttingen.nl of laat een bericht achter via het contactformulier op de website.