Schutting Oss

 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Bijna niets is onmogelijk
 • 10 jaar garantie
 • Beste prijs/kwaliteit
 • CE, KOMO en FSC certificaten

Topkwaliteit schutting in Oss kopen

Heeft u een eigen woning in Oss? Heeft deze woning een tuin waar u lekker comfortabel en in alle rust en privacy in wilt kunnen ontspannen? Dan is een schutting de oplossing voor u. Bekijk daarom eens het ruime assortiment schuttingen van Vanstiphout-Schuttingen. Wij hebben verschillende soorten schuttingen, zoals motief schuttingen, douglas schuttingen, bankirai schuttingen en beton schuttingen. Deze schuttingen hebben elk hun eigen unieke kwaliteiten en kenmerken. Daarnaast zijn ze allemaal van uitstekende kwaliteit en vindt u ze bij ons voor een bijzonder voordelige prijs. Zo hebben we dus ongetwijfeld een schutting die voldoet aan uw wensen. Daar komt ook nog eens bij dat wij uw schutting zelf komen plaatsen bij uw woning in Oss. Dat wordt heel snel zorgeloos genieten van uw nieuwe schutting in Oss!

Schuttingen specialist

Wij zijn dé specialist op het gebied van een schutting voor uw woning in Oss. Naast een breed aanbod schuttingen komen wij uw nieuwe schutting na aankoop ook vakkundig bij u plaatsen. Daar hebben wij dan ook de juiste vakmensen voor. Bij ons kunt u in Oss altijd rekenen op uitstekende service én ook de volgende voordelen:

 • Ruim tien jaar ervaring
 • Wij luisteren naar uw wensen, waarbij vrijwel niets onmogelijk is
 • 10 jaar garantie op uw schutting
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland
 • In het bezit van CE, KOMO en FSC-certificaten
 • Pas als u 100% tevreden bent, zijn wij dat ook

Schutting Oss kopen

Schutting kopen in Oss

Voordelen van een schutting

Uw tuin in Oss is natuurlijk een plek waar u lekker wilt kunnen genieten op uw eigen manier, in de juiste sferen en in alle rust. Een schutting levert hier altijd een fantastische bijdrage aan. Een schutting biedt u en uw woning de volgende voordelen.

Meer privacy

Ten eerste zorgt een schutting natuurlijk voor meer privacy in uw tuin in Oss. U zult met een schutting van ons geen last meer hebben van nieuwsgierige blikken van pottenkijkers. U kunt lekker in uw tuin zitten zonder steeds last te hebben van glurende voorbijgangers. Een schutting schermt u af van de buitenwereld en het maakt van uw tuin een heerlijke en gezellige privéplek waar u, eventueel met vrienden en familie, lekker kunt ontspannen zoals u dat wilt.

Optimale sfeer en gezelligheid

Bij deze privésfeer komt natuurlijk ook de nodige gezelligheid kijken in Oss. U kunt een schutting uiteraard neutraal houden, maar u kunt uw schutting uiteraard ook zien als een leeg doek dat u volledig zelf in kunt vullen. U kunt uw schutting in Oss een kleur naar wens geven. Daarnaast kunt u uw schutting voorzien van schilderijen, tuinverlichting, beeldjes en nog veel meer. U kunt met onze schuttingen in Oss alle kanten op.

Verticaal tuinieren

Houdt u van tuinieren? Met een schutting kunt u ook verticaal aan het tuinieren slaan. Zo kunt u er klimop aan laten groeien en diverse plantjes tegenaan potten. Wat dacht u bijvoorbeeld van narcissen, Afrikaantjes of tulpen? In ons ruime assortiment vindt u meer dan genoeg schuttingen die meerdere plantenbakken en potten kunnen hebben qua stevigheid. Zo kunt u naar hartenlust verticaal tuinieren in Oss.

Tegen de wind

Woont u in Oss in een winderige hoek of op een open stuk? Een schutting is dan de ideale manier om deze wind op te vangen. Zo maakt u voor uzelf een windvrije hoek waar u lekker uw tuinmeubilair kunt plaatsen. Zo kunt u op zonnige zomerdagen lekker in tuin vertoeven zonder last te hebben van de vervelende wind. Daarnaast houdt een schutting ook een deel zon tegen zodat u ook altijd wat schaduw in de tuin heeft, ideaal toch?

Schutting Oss kopen

Wij bieden de mooiste schuttingen

Wilt u snel genieten van de fijne voordelen van een schutting in Oss? Dan is het zaak om de schutting te vinden die helemaal in lijn met uw wensen is. Daar slaagt u zonder meer in als u naar Vanstiphout-Schuttingen gaat. Zo bieden wij diverse soorten houten schuttingen aan, waaronder een groot assortiment motief schuttingen. Maar ook hardhouten bankirai schuttingen van absolute topkwaliteit en douglas schuttingen, de milieuvriendelijke vervanger voor houtsoorten die geïmpregneerd zijn. Houdt u meer van beton schuttingen? Dan kunt u bij ons een schutting van topkwaliteit beton kopen die wij ook nog eens op maat voor u kunnen maken. En dat is nog niet alles, want wij verkopen ook diverse poorten, zoals houten poorten met ijzeren frame en tuinhekken. Al met al hebben we dus alles in huis om ervoor te zorgen dat u de schutting van uw dromen krijgt.

Uitstekende service bij een schutting plaatsen in Oss

Heeft u in ons assortiment de schutting gevonden die u altijd al wilde hebben? Dan komen wij deze schutting met alle plezier bij u plaatsen in Oss. Profiteer daarbij van onze uitstekende service. Wij beschikken namelijk over de kennis en ervaring die nodig is om uw prachtige nieuwe schutting op de juiste manier te kunnen plaatsen. Uiteraard doen wij dit geheel volgens uw wensen. En ook nog eens voor de beste prijs! U kunt het plaatsen van uw nieuwe schutting in Oss dus met een gerust hart aan ons overlaten.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor het plaatsen van een schutting in Oss? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-39423423, een mail te sturen naar Info@vanstiphout-schuttingen.nl of een door een bericht achter te laten op ons contactformulier.