Schutting Uden

 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Bijna niets is onmogelijk
 • 10 jaar garantie
 • Beste prijs/kwaliteit
 • CE, KOMO en FSC certificaten

Topkwaliteit schutting in Uden kopen

Wilt u een nieuwe schutting in Uden plaatsen rond uw tuin? Ga dan naar de specialisten van Vanstiphout-Schuttingen! U vindt bij ons een ruim aanbod schuttingen en we maken uw schutting ook perfect op maat. Wij hebben voor iedereen wel een schutting die perfect bij uw tuin en woning past. Een nieuwe schutting plaatsen, kunt u ook met een gerust hart aan ons overlaten. En heeft u uw oude schutting nog staan? Dan verwijderen wij die eerst voordat we uw nieuwe schutting in Uden plaatsen. Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan!

Schuttingen in vele soorten en maten

Wij hebben een zeer ruim aanbod schuttingen met voor elk wat wils. We hebben bijvoorbeeld motief schuttingen in huis met verschillende motieven, en ook beton schuttingen die wij perfect op maat leveren. Daarnaast hebben we ook schuttingen van douglas hout, de milieuvriendelijke opvolger van bijvoorbeeld de geïmpregneerde houten schutting. En verder vindt u bij ons ook de hardhout bankirai schutting. Deze is van absolute topkwaliteit en heeft een zeer lange levensduur.

Naast een schutting heeft u wellicht ook een poort nodig. Die verkopen we ook. Wat dacht u van een houten tuinpoort met ijzeren frame of een houten tuinhek voor uw tuin in Uden. Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft onder één dak!

Schutting Amersfoort kopen

Lage schuttingen Amersfoort kopen

Schutting in Uden laten plaatsen

Bij Vanstiphout-Schuttingen leveren wij meer dan alleen schuttingen van uitstekende kwaliteit. Als u bij ons een schutting voor u in Uden koopt, dan komen we deze ook bij u plaatsen. Uiteraard geheel zoals u dat graag ziet. Ook wat betreft de prijs! Wij beschikken over vele jarenlange ervaring en kunnen in iedere tuin in Uden een prachtige schutting neerzetten. Wij zijn wat dat betreft echte schutting specialisten!

Daarom gaat u naar Vanstiphout-Schuttingen

U vindt bij ons altijd de juiste schutting voor u in Uden. Uw nieuwe schutting komen wij na aankoop ook vakkundig bij u plaatsen. Daar hebben wij de juiste vakmensen voor. Bij ons kunt u altijd rekenen op uitstekende service én ook de volgende voordelen:

 • Ruim tien jaar ervaring
 • Wij luisteren naar uw wensen, waarbij vrijwel niets onmogelijk is
 • 10 jaar garantie op uw schutting
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland
 • In het bezit van CE, KOMO en FSC-certificaten
 • Pas als u 100% tevreden bent, zijn wij dat ook

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor het plaatsen van een schutting in Uden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-39423423, een mail te sturen naar Info@vanstiphout-schuttingen.nl of een door een bericht achter te laten op ons contactformulier.