Schutting Weert

 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Bijna niets is onmogelijk
 • 10 jaar garantie
 • Beste prijs/kwaliteit
 • CE, KOMO en FSC certificaten

Uitstekende kwaliteit schutting voor uw woning in Weert

Bent u de trotse bezitter van een eigen huis in Weert? Heeft dit huis een tuin waar u heerlijk comfortabel en in alle rust en privacy in wilt kunnen vertoeven? Dan is een schutting de oplossing voor u. Bekijk dan ook het ruime assortiment schuttingen van Vanstiphout-Schuttingen. Bij ons vindt u diverse soorten schuttingen zoals motief schuttingen, douglas schuttingen, bankirai schuttingen en beton schuttingen. Al deze schuttingen hebben hun eigen unieke kwaliteiten en kenmerken. Daarnaast zijn ze allemaal van topkwaliteit en vindt u ze bij ons voor een bijzonder voordelige prijs. Zo hebben we dus vast en zeker een schutting die voldoet aan uw wensen. Daar komt ook nog eens bij dat wij uw schutting zelf komen plaatsen bij uw huis in Weert. Zo kunt u bijzonder snel lekker genieten in uw eigen tuin met schutting.

Dé expert op het gebied van schuttingen

Wij zijn dé expert op het gebied van een schutting voor uw huis in Weert. Naast een ruim assortiment schuttingen komen wij uw nieuwe schutting na aankoop ook professioneel bij u plaatsen. Daar hebben wij dan ook de juiste specialisten voor in dienst. Bij ons kunt u in Weert altijd rekenen op optimale service en de volgende voordelen:

 • Ruim tien jaar ervaring
 • Wij luisteren naar uw wensen, waarbij vrijwel niets onmogelijk is
 • 10 jaar garantie op uw schutting
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland
 • In het bezit van CE, KOMO en FSC-certificaten
 • Pas als u 100% tevreden bent, zijn wij dat ook

Schutting Weert

Schutting Weert kopen

Voordelen van een schutting

Uw tuin in Weert is uiteraard een plek waar u heerlijk wilt kunnen genieten op uw eigen manier, in de juiste sferen en in alle rust. Een schutting levert hier altijd een geweldige bijdrage aan. Een schutting biedt u en uw woning de volgende voordelen.

Privacy gegarandeerd

Een schutting zorgt natuurlijk voor meer privacy in uw tuin in Weert. U zult met een schutting van ons geen last meer hebben van vervelende pottenkijkers. U kunt lekker in uw tuin zitten zonder steeds last te hebben van glurende voorbijgangers. Een schutting schermt u af van de buitenwereld en het maakt van uw tuin een fijne en gezellige privéplek waar u, eventueel met vrienden en familie, heerlijk kunt ontspannen op uw eigen manier.

Optimale sfeer en gezelligheid

Bij deze privésfeer komt uiteraard ook fijne dosis gezelligheid kijken in Weert. U kunt een schutting natuurlijk neutraal houden, maar u kunt uw schutting uiteraard ook zien als een leeg doek dat u helemaal zelf in kunt vullen. U kunt uw schutting in Weert een kleur naar wens geven. Daarnaast kunt u uw schutting voorzien van schilderijen, tuinverlichting, beeldjes en nog veel meer. U kunt met onze schuttingen in Weert alle kanten op.

Verticaal tuinieren

Heeft u groene vingers? Met een schutting kunt u ook beginnen met verticaal tuinieren. Zo kunt u er klimop aan laten groeien en er verschillende plantjes tegenaan potten. Wat dacht u bijvoorbeeld van narcissen, Afrikaantjes of tulpen? In ons brede aanbod vindt u meer dan genoeg schuttingen die diverse soorten plantenbakken en potten kunnen hebben qua stevigheid. Zo kunt u helemaal losgaan met verticaal tuinieren in Weert.

Hou de wind tegen

Woont u in Weert in een winderige hoek of op een open stuk? Een schutting is dan de perfecte manier om deze wind op te vangen. Zo maakt u voor uzelf een windvrije hoek waar u lekker uw tuinmeubilair kunt plaatsen. Zo kunt u op zonnige zomerdagen lekker in de tuin vertoeven zonder last te hebben van die nare wind. Daarnaast houdt een schutting ook een deel zon tegen zodat u ook altijd wat schaduw in de tuin heeft, wel zo prettig toch?

Wij bieden de mooiste schuttingen

Wilt u binnenkort profiteren van de fijne voordelen van een schutting in Weert? Dan is het tijd om de schutting te vinden die helemaal in lijn met uw wensen is. Daar slaagt u zonder meer in als u naar Vanstiphout-Schuttingen gaat. Zo bieden wij verschillende soorten houten schuttingen aan, waaronder een groot assortiment motief schuttingen. Maar ook hardhouten bankirai schuttingen van bijzonder hoge kwaliteit en schuttingen gemaakt van douglas hout, de duurzame en groene vervanger voor geïmpregneerde houtsoorten. Houdt u meer van beton schuttingen? Dan kunt u bij ons een schutting van hoogwaardig beton kopen die wij ook nog eens op maat voor u maken. En dat is nog niet alles, want wij verkopen ook uiteenlopende poorten, zoals houten poorten met ijzeren frame en tuinhekken. Al met al hebben we dus alles in huis om ervoor te zorgen dat u de schutting van uw dromen krijgt.

schutting kopen Weert

Geniet in Weert van onze service

Heeft u in ons aanbod de schutting gevonden die u altijd al wilde hebben? Dan komen wij deze schutting graag bij u plaatsen in Weert. Geniet daarbij van onze optimale service. Wij beschikken namelijk over de kennis en ervaring die nodig is om uw prachtige nieuwe schutting op de juiste manier te kunnen plaatsen. Natuurlijk doen wij dit geheel volgens uw wensen. En ook nog eens voor de beste prijs! U kunt het plaatsen van uw nieuwe schutting in Weert dus met een gerust hart aan ons overlaten.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor het plaatsen van een schutting in Weert? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-39423423, een mail te sturen naar Info@vanstiphout-schuttingen.nl of een door een bericht achter te laten op ons contactformulier.