Schutting Sittard kopen

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Bijna niets is onmogelijk
  • 10 jaar garantie
  • Beste prijs/kwaliteit
  • CE, KOMO en FSC certificaten

Schutting in Sittard kopen bij Vanstiphout-Schuttingen

Een schutting in Sittard kopen doet u bij de specialist van Vanstiphout-Schuttingen. In ons ruime assortiment vindt u de mooie houten schutting of beton schutting die helemaal bij uw tuin en uw smaak past. Het is zelfs mogelijk om een schutting in Sittard op maat aan te laten passen. Lees voor meer informatie verder, of neem direct contact op voor persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte voor uw schutting in Sittard.

Ruim assortiment beton schutting en houten schutting

Wanneer u een mooie nieuwe tuinschutting wilt laten plaatsen, bent u bij Vanstiphout-Schuttingen dus aan het juiste adres. Door ons ruim aanbod aan verschillende stijlen en modellen vindt u altijd een schutting in Sittard die aan al uw wensen voldoet. Het is zelfs mogelijk om maatwerk door ons uit te laten voeren. Wilt u een gladde beton schutting, of past een motief schutting toch meer bij uw stijl? Kiest u voor een schutting in de kleur antraciet, grijs, taupe of crème? Vindt u onze houten schuttingen mooier? Dan heeft u de keuze uit verschillende duurzame houtsoorten, zoals een grenen schutting of bankirai schutting. De mogelijkheden zijn eindeloos! Hoge schuttingen, lage schuttingen, een houten schutting met duurzame planken of een beton schutting met uniek motief, Vanstiphout-Schuttingen verzorgt de schutting in Sittard die helemaal bij u past.

Schutting Sittard kopen

Lage Schutting Sittard kopen

Schutting met bijpassend tuinhek in Sittard

Als u een tuinschutting laat plaatsen, is een bijpassend tuinhek in de meeste gevallen ook gewenst. Ook die koopt u gewoon bij Vanstiphout-Schuttingen. Uw grenen schutting of douglas schutting kunnen we bijvoorbeeld voorzien van een mooie houten tuinhek. Ook hebben we een groot assortiment poorten die mooi bij een beton schutting staan. Wij voorzien uw tuinhek van hoge kwaliteit hang- en sluitwerk. Door het tuinhek te combineren met een van onze hoge schuttingen, kunt u ervoor zorgen dat uw tuin beter beveiligd is. Neem voor meer informatie en het tuinhek dat in Sittard het meest geschikt is voor uw tuin contact met ons op.

Zeer goede service van Vanstiphout-Schuttingen

Naast een eindproduct van topkwaliteit, kunt u ook op Vanstiphout-Schuttingen rekenen voor uitstekende service wanneer u een nieuwe schutting in Sittard bij ons koopt. Die bestaat onder andere uit:

  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Snelle en klantvriendelijke service
  • Binnen een werkdag een vrijblijvende offerte
  • Wij komen de tuinschutting plaatsen in Sittard
  • Op iedere beton schutting, houten schutting, tuinhek en al onze andere producten krijgt u garantie

Vrijblijvende offerte voor schutting in Sittard

Kies ervoor om uw nieuwe schutting in Sittard te kopen bij Vanstiphout-Schuttingen. Neem voor meer informatie, persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op. Dat kan via het formulier hier op de site. Het is ook mogelijk om ons telefonisch te bereiken via 06-39423423 of stuur een mail naar info@vanstiphout-schuttingen.nl.