Schutting Veghel kopen

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Bijna niets is onmogelijk
  • 10 jaar garantie
  • Beste prijs/kwaliteit
  • CE, KOMO en FSC certificaten

Schutting kopen in Veghel bij de specialist

Een schutting in Veghel kopen? Dat doet u bij de specialist: Vanstiphout-Schuttingen! In ons grote assortiment vindt u de mooie houten schutting of beton schutting die helemaal bij uw wensen aansluit. Wij kunnen een schutting in Veghel zelfs op maat maken. Ook komen we natuurlijk de tuinschutting plaatsen. Voor meer informatie leest u verder of neemt u direct contact op. Wij geven graag persoonlijk advies en sturen een vrijblijvende offerte voor een schutting in Veghel.

Beton schutting of houten schutting laten plaatsen

Voor uw nieuwe schutting in Veghel bent u bij Vanstiphout-Schuttingen dus aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment, en kunnen zelfs een schutting op maat aanpassen. Bij ons kunt u altijd terecht voor een beton schutting of houten schutting die helemaal bij uw tuin past. Wat dacht u bijvoorbeeld van een motief schutting in de kleuren antraciet, grijs, taupe of crème? Toch liever een houten schutting? Dan kunt u kiezen uit verschillende houtsoorten zoals een grenen schutting of douglas schutting. Of u nu op zoek bent naar hoge schuttingen of lage schuttingen, een beton schutting met uniek motief of een houten schutting van duurzaam hout, bij Vanstiphout-Schuttingen kunt u terecht!

Schutting Veghel kopen

Lage Schutting Veghel kopen

Combinatie met tuinhek of poort

Combineer uw nieuwe schutting in Veghel met een tuinhek van Vanstiphout-Schuttingen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een houten tuinhek die mooi bij uw nieuwe bankirai schutting of grenen schutting past? Of juist een van onze stijlvolle poorten ideaal voor een beton schutting? Wij voorzien het tuinhek van goed hang- en sluitwerk, zodat uw tuin nog beter beveiligd is (vooral in combinatie met een van onze hoge schuttingen). Meer weten over het tuinhek dat het meest geschikt is voor u in Veghel? Neem gerust contact op!

Kies voor onze uitstekende service

Wanneer u voor een nieuwe schutting in Veghel van Vanstiphout-Schuttingen kiest, kiest u naast een eindproduct van hoge kwaliteit ook voor uitstekende service. Hierbij kunt u onder andere denken aan:

  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Snelle en klantvriendelijke service
  • Binnen een werkdag een vrijblijvende offerte
  • Wij komen de tuinschutting plaatsen in Veghel
  • Op iedere beton schutting, houten schutting, tuinhek en al onze andere producten krijgt u garantie

Vrijblijvende offerte voor schutting in Veghel

Wanneer u een nieuwe schutting wilt kopen in Veghel, doet u dat dus bij Vanstiphout-Schuttingen. Neem voor meer informatie, persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte contact op. Dat kan via het formulier hier op de site, door te bellen naar 06-39423423 of stuur een mail naar info@vanstiphout-schuttingen.nl.